Den enkle måten og merke opp stenderverk på!

CC StenderCC Stender™ måleband som er beregnet på proff, og til private som er interessert i og gjøre jobben med oppmålingen av stendere både raskere og mer nøyaktig.

CC Stender™ målebandet benyttes til oppmåling og utlegging av gulvbjelker, oppsetting av stenderverk, takstoler, stendere og bjelker osv. Alt som er modulbasert.

Hvordan er CC Stender™ målebandet bygget opp?

CC StenderCC Stender er et kvalitets måleband for proffbrukeren og privat i EU presisjonsnorm, stor tallstørrelse, millimeter skala på begge sider av stålflaten for enkel avlesning. Ergonomisk utformet måleband med innebyggd senter-senter avstand for enkel merking - av reisverk, fungerer like bra på stål og treverk. Lås i front, returfjær med demper og stopp funksjon. Belteklips og håndreim. leveres i 2 lengder 5 meter og 10 meter.
Du kan velge mellom 5 måleenheter på cc stender:
Millimeter, centimeter, desimeter, meter og senter-senter avstand 60 cm for reisverk (1,5" og 2"). Sett en penn eller blyant i de ytterste sporene på målebandet for og merke av for dimesjonen 48mm og i de innerste hullene på målebåndet for dimesjonen 36 mm.

CC Stender Målebånd

Korrekte målinger gir trygghet!
Presisjon er alfa og omega når det gjelder målebånd. Derfor styres produksjonen av målebåndene etter et meget godt kvalitetssystem. Takket være det 25 mm brede bånd til CC Stender™ kan målbåndet trekkes over 2 meter vannrett ut uten at det knekkes ned.

Myk gummi grep på kassette for bedre grep. Spesielt formet skrog, ligger godt i hand kompakt utformet, med båndstopp og demper med belte klips.

CC Stender™ måleband er dessuten utstyrt med en funksjon som demper returen, noe som øker levetiden. På våre bånd låser du bandet eksakt.

Endebeslag montert med sleide for innvendig og utvendig måling.

Lakkert stålbånd - stålbånd med rustbeskyttende fosfatskikt som lakkeres gult. Tåler de vanligste løsemidlene. Det kan imidlertid ryke hvis det brettes.

CC Stender™
 • cm/mm og spor & hull for avmerkning på senter-senter 60 cm
 • Imponerende utrekningslengde
 • Store klare tall
 • Demper på bandretur
 • Bandstopp, lås
 • Lakkert band gir optimal holdbarhet
 • Kasett i ABS med mykt gummigrep
 • Slitsterk med max komfort
 • To nagler
 • Belte clips
 • Blad bredde: 25mm
 • Leveres i to størrelser: 5 m – 10 m
 • Vi i Stender Tools legger stor vekt på at Stender Tools produkter skal inneha høy kvalitet. Vi er svært nøye med utvalg av råvarer og leverandører slik at resultatet skal bli best mulig.

  Det er svært mange fordeler med å bruke CC Stender, I tillegg til alle standar måleenheter har CCstender™ spor for oppmåling av 1,5" og 2" stendere, bjelkelag, takstoler osv.

  CCStender™ måleband leveres i 5 eller 10 meter lengde. Etter utmåling og avmerking med CC Stender er det enkelt og tilpasse vegg, tak og gulvplatene til nettopp det stenderverket du har satt opp. Isolasjonen vil også passe perfekt i mellom stenderene, etter bruk av CC stender da ungår en kuldebro og dårlig isolasjonsevne.

  Stålmålbånd CCstender Produktinformasjon:

  Gult stålbånd (mm) med blank flate for lang levetid og god avlesing. Tydelig brems. Beskyttende gummi på utsatte deler av ABS-kapselen. Belteholder og hand reim. Dempende båndretur og med støtt demper av ABS som beskytter endehaken mot skader.

  EAN : 7 090017 280031
  Veil. pris: Kr 348,-

  CC Stender Måleband
  BestNr Modell Lengde Båndbredde Eske/størrelse Ant/fk/eske kg
  7-28-003 CC Stender™ 5 m 25 mm 51 x 35.5 x 30.5cm 100 stk 28.5 kg
  7-28-003 CC Stender™ 5 m 25 mm 29 x 19.5 x 21cm 12 stk 3,4 kg

  EAN : 7 090017 280048
  Veil. pris: Kr 439,-

  CC Stender Måleband
  BestNr Modell Lengde Båndbredde Eske/størrelse Ant/fk/eske kg
  7-28-004 CC Stender™ 10 m 25 mm 40.5 x 31.5 x 31cm 60 stk 29.5 kg
  7-28-004 CC Stender™ 10 m 25 mm 29 x 19.5 x 21cm 12 stk 5,9 kg

  Takket være det 25 mm brede båndet til CC Stender™ kan målbåndet trekkes ut over 2 meter vannrett uten at det knekkes ned. Mykt gummi grep på kassetten for bedre grep. Spesielt formet skrog og ligger godt i handa er meget kompakt utformet. Med båndstop, demper og belteclips.

  CC Stender™ målebeband er dessuten utstyrt med en funksjon som demper returen, noe som øker levetiden. På våre bånd låser du bandet eksakt.

  Endebeslag montert med sleide for innvendig og utvendig måling.

  CC Stender